CrossTheLimit

Cui ne adresam? 
In primul rând celor curioși, celor dispuși să caute moduri mai eficiente de a face ceea ce fac deja. Celor care vor să își ridice nivelul condiției fizice, dar nu au timp să caute tot internetul după sutele de păreri și să stabilească prin încercări proprii care sunt cele adevărate. Celor care au ramas fara imaginatie.

Celor care se tem, celor carora li se pare ca sportul nu e pentru ei si ca a ajunge intr-o forma buna/ fit, este imposibil. Celor care si-au pierdut speranta.Celor care cred ca nu exista timp pentru sport, sau ca a face sport presupune investitii. Celor care vor sa construiasca nu doar un corp mai bun ci si o atitudine mai buna, o minte limpede si un spirit liber, celor care vor sa fie pregatiti pentru necunoscut.
Celor care vor sa-si provoace limitele.


Informație de calitate există suficientă ,dar, din nefericire ,de cele mai multe ori este în limba engleză. Deși pentru unii asta nu este o problemă, pentru alții este chiar o opreliște serioasă. De asemenea nu toată lumea are chef să citească o carte întreagă pentru a afla câteva informații noi.

Ce o sa gasititi aici?
Noi o facem deja pentru că poate suntem nebuni și masochiști, iar pentru noi sportul a ajuns sa fie o parte fireasca din "igiena" noastra, atingand nivelul dependentei, sau pentru că undeva acolo ascuns în noi există un „laborator stiintific” care își cere drepturile răpite atunci când sportul a început să ocupe o halcă masivă din timpul liber.

Dacă tot o facem am decis să sintetizăm într-un loc rezultatul acestor strădanii, lucrurile care le-am testat sau le vom testa. Deci nu inventăm apa caldă sau mersul pe jos, nu venim cu metode inovatoare minune de a crește în două săptămâni 7 kg de mușchi și de a face coastele să apară. Nu, dar vrem să punem ordine în lucruri astfel încât atunci când vrei să afli ceva să nu mai cauți în toate limbile pământului pentru chestii care nici nu știai că există. În același timp discutând și împrărtășind păreri și experiențe proprii toată lumea are de câștigat.
Singurele reguli care se aplică sunt cele de bun simț. Este acceptabil ca la finalul unei discuții fiecare să rămână cu părerea proprie.
Sperăm să devină un instrument util pentru a ne depăși limitele fizice și psihologice.
Ce nu suntem:
Nutritionisti, antrenori, instructori, medici, preparatori.
Tot ceea ce gasiti pe blog este rezultatul aplicat al experientelor noastre, nu sunt sfaturi, nici formule universal valabile.
Nu ignorati faptul ca pentru inceperea oricarui program nutritional sau de activitate fizica este necesar acordul medicului in prealabil.