Sunday, January 27, 2013

Brate mai mari in doar 7 zile

Atenție:
Orice ar fi citește până la sfârșit!

Vrei să ai brațe mai mari în doar 7 zile?
Vrei să simți cum îți pleznesc tricourile pe biceps la vară?

 
+2 cm în doar șapte zile
Toate acestea sunt posibile cu noul program pentru brațe, marca CrossTheLimit.
 
Află în continuare GRATUIT secretul obținerii unor brațe monstruoase în doar cateva zile.
Fără suplimente costisitoare, fără costuri ascunse, fără programe lungi și istovitare la sală, care să te lase lipsit de energie.

Te-ai săturat să muncești la sală și după câteva luni să nu observi nicio modificare? 

Deși ai încercat recomandările tuturor revistelor și tuturor "colegilor" de la sală, ai cumpărat proteine și creatină, ai făcut toate variațiile exercițiilor pentru biceps și ai triplat volumul exercițiilor pentru triceps, iar la final ai reușit după o luna de zile să crești un centimetru în talie sau chiar doi, iar brațele tale se încăpățânează în constinuare să nu crească.
Astazi vei afla secretul creșterii localizate
Eu am un tip somatic ectomorf și m-am chinuit din greu să obțin rezultate la sală. Indiferent ce făceam, deși creșteam în forță, deși ajungeam să pierd ore bune la sală și mâncam corect, dormeam corect, rezultatele întârziau să apară. Până într-o zi, când am dat peste rețeta creșterii localizate.
Tot ce îmi doream, ca și tine, era să am brațe groase și puternice, să am un piept bine definit, abdomenul plin de pătrățele și spatele în V.
Cum ar fi dacă ai afla o cale de a avea toate aceste caracteristici în doar câteva luni? 
Renunță la programele combinate, care îți rispiesc energia, în prea multe direcții și la final rezultatele lipsesc. Întărește-ți treptat fiecare zonă, până când arată exact așa cum ți-ai dorit și apoi treci la următoarea. Astfel în doar câteva luni vei arăta ca un model din reviste.

40 de cm în braț pentru un ectomorf, nimic mai ușor
Vreți să aflați secretul?




Sper că nu vă veți supăra prea tare pe mine. Nu există nici un secret. A fost doar un exemplu de text care vinde iluzii. Poza de la începutul articolului nu reprezintă transformarea miraculoasă după 7 zile, ci după doar 10 ore. Este vorba de 2 cm diferența între brațul meu cu tonusul muscular scăzut(dimineața), față de seara după ce am făcut 10 minute de exerciții pentru biceps și triceps.
Ce vreau să demonstrez cu asta?
În primul rând că modificările durează fix atâta timp cât investești în ele.
Dacă a durat 10 minute să câștig 2 cm în circumferința brațului tot cam atât va dura până revine la forma inițială.
Dacă ai investit o luna să obții o creșter semnificativă la o parte a corpului și apoi vei reduce antrenamentul pentru acea parte, treptat vei reveni la forma necesară să susțină antrenamentul curent pe care-l faci.
La fel merge și cu slăbitul, dacă ai o dietă care te face să pierzi 10 kg pe săptămână, tot într-o săptămână le vei pune la loc. Organismul nu suporta bine șocurile. El se adaptează treptat la condițiile de mediu și o face atâta timp cât condițiile se mențin.
Este o iluzie să crezi că mergi la sală 1 an și apoi rămâi toată viața în formă. Nu, așa ceva nu este posibil, ești în forma doar atâta timp cât te menții în formă.
Corpul nostru nu face risipă, el nu susține țesut neutilizat, pentru că este scump de întreținut. Dacă te-ai antrenant 10 ani să ridici 300 de kg nu te poți menține la nivelul acela ridicând 50 de kilograme. Dacă ai alergat maratoane și un an de zile nu mai alergi deloc sigur condiția ta fizică nu va ma fi la nivelul la care ai lăsat-o.
Spun lucruri evidente, dar sunt sigur că nu este un fapt evident pentru toată lumea. De fapt cred că este evident doar pentru puțini.

Nu oricine poate arata asa
 Cel mai utilizat slogan pentru a vinde o dietă sau un program de antrenament este timpul scurt în care obțineți rezultate. Acesta este primul indiciu de fraudă. Chiar dacă rețeta minune ar funcționa, chiar dacă totul ar fi exact așa cum este prezentat în reclamă, deși niciodată nu este așa. Acele rezultate nu sunt făcute să rămână. Singurele rezultate care rămân sunt cele pe care le întreținem zilnic.
Dacă nu îți face plăcere să mănânci sănătos, să faci sport și să ai un stil de viață care să susțină o formă fizică bună, atunci totul e inutil. Poți să faci un efort de scurtă durată și să obții rezultate spectaculoase, dar nu vei putea menține acele rezultate. Din contră, poate că vei atinge un nivel ridicat de nemulțumire, pentru că ai văzut cum ai putea să te simti și cum ai putea să arăți și totuși nu mai ești dispus să faci pașii pentru a ajunge acolo.
Citiți des încurajări pentru a vă apuca de sport, de nutriție corectă, de un program corect de somn și de a abandona viciile. Aici eu pot să vă spun doar adevărul.
Dacă nu îți place ce trebuie să faci ca să ajungi acolo nu te mai apuca. Dacă urăști sportul și mâncatul normal și odihna și starea de bine, nu te chinui cu ele. Oricum după o vreme de chin vei reveni la obiceiurile tale, pe care le iubești și care te fac fericit sau îți dau temporar iluzia fericirii. Oricum nu sunt eu în măsură să judec plăcerile oamenilor. Nici pe ale mele nu le înțeleg suficient.
Concluzii
  • Stabilește-ți bine în cap efortul pe care ești dispus să-l faci și nu căuta o formă fizică ce depășește acel efort. Este o risipă de energie, vei trece prin tranziții inutile și poate chiar periculoase, pentru sănătatea ta pe termen lung.
  • Nu deveni obsedat de zeci de kilograme de mușchi, dacă nu vrei să petreci toată viața ore bune pe săptămână la sală. Dacă nu iubești să ridici acele fiare și să strângi din dinți sub greutate, nu are sens să mergi pe calea aceasta. Alege un program scurt cu greutatea corpului sau sporturi în echipă care să îți asigure necesarul de sănătate pentru o viață normală.
  • Dacă iubești să mănânci porcării și dulciuri și vibrezi când savurezi noua cafea în șase culori cu trei feluri de înghețată, nu te mai stresa cu un procent de grăsime mic. Nu vei reuși niciodată să menții un astfel de procent pe o periodată mai lungă. Stabilește-ți obiectivul la un nivel care să nu îți pună sănătatea în pericol și învață-ți mintea să te iubească așa cum ești.
  • Toate obiectivele spre care tindem și care nu sunt cu adevărat ale noastre nu fac decât să producă tensiuni psihice și tot felul de fisuri în echilibrul nostru mental. Începem să nu mai avem încredere în noi, să ne considerăm nevrednici de a fi iubiți și de a fi fericiți.