Thursday, June 28, 2012

Atentie la detalii, produsele minune

În spiritul picaturilor magice pentru slabit, am văzut o reclama pe facebook. Este vorba despre programul lui Nicu.

Pozele lui Brad Pilon la două zile distanță
 Intrând pe site tot ce am citit m-a făcut să ridic din sprâncene. Povestea clasica de marketing pe care o vezi atunci când cineva încearcă să te convingă să faci o achiziție.

Cele 5 etape de bază sunt 
  • Încurajarea viselor, 
  • Alinarea fricilor, 
  • Justificarea esecurilor, nu e vina ta
  • Confirmarea suspiciunilor și banuiai tu ceva
  • Aliarea cu tine împotriva unor dușmani comuni, împreuna vom reuși

Acum sa analizăm site-ul.

Incurajarea viselor
-O transformare semnificativă în doar o lună, mai mulți mușchi și mai puțină grăsime. Site-ul este împânzit de cuvinte ca pompat mușchii crescut forță și alte inepții da rnu spune nici o cifră exactă și nici un studiu nu este citat. Prima condiție bifată.

Alinarea fricilor
-produsul este legal, accesibil, ușor de utilizat, este nevoie doar de exerciții cardio și de produs și efectele vor fi garantate. Doar pubicul țintă este format din cei care vor rezultate fără muncă. Așa că e nevoie să le vorbim pe limba lor.

Justificarea eșecurilor
Nu e vina ta că nu ai rezultate și eu(Asazisul autor, Nicu din București, care deși are poza sus în dreapta în pozele dezbrăcat nu i se vede capul, banuiesc ca are nevoie de anonimat) m-am chinuit la fel, deci e normal să nu ai rezultate la sală.

Vă spun eu că nu e normal, normal e să ai rezultate ;).
Poza reală cu rezultate reale, documentata cu cifre
 Confirmarea suspiciunilor
La naiba chiar și actorii de la Hollywood îl folosesc. Doar nu foloseau actorii ceva periculos.(Ăla de a jucat în Spartacus nu cred ca a auzit de produs, pentru că se antrena ca un câine și nu am văzut o transformare așa de spectaculoasă, prin asta nu înțeleg că nu arăta bine ci că nu evolua de la o luna la alta).

Alierea impotriva dușmanilor
În cazul de față dușmanii sunt munca, lipsa de rezultate și timpul pierdut. Așa că insinuarile sunt inserate pe tot articolul. Nu spune nimic clar despre programul de antrenament ce trebuie urmat deci e ca și cum nu este foarte important, poți să faci orice și merge. Timpul 4 săptămâni cam când vine miezul verii și vei ajunge la mare. Nu e frumos sincronizat? Rezultatele sunt garantate de niște poze puse pe net.

Alte semne de întrebare:
Există și o secțiune de comentarii cu poze gen befor and after acolo, unul dintre comentatori a afișat pozele lui Brad Pilon care între noi fie vorba sunt chiar o dovada a înșelăciunior de genul, căci sunt făcute la două zile distanță după cum explica și singur mai jos.


Un alt aspect amuzant este că pe sit formularul de contact este în rusă.

Concluzii

Aveți grijă pe ce dați banii, sau pe unde vă băgați cardul, Încă nu există o soluție minune care să te transforme de la o zi la alta. Dacă exista o știa toată lumea.
Dacă aveți impresia ca e un secret ce putea fi păstrat poate că e cazul să cumpărați produsele, suntem totuși prea multe miliarde pe planetă. Dacă exista o rețetă fantastică aflau de ea oamenii preocupați de acest subiect, la naiba cred că aflam și eu de ea până acum.


Îmi pare rău să vă spulber visele, singurul mod dovedit pentru a ajunge să arăți bine este să mănânci sănătos și să faci antrenament. Nici nu sună așa greu și nici nu e prea scump. Pare chiar ceva ce în mod normal am fost programați să facem.