Wednesday, February 20, 2013

Apollo's day

Trebuie să vă aduc la cunoștință o inițiativă foarte mișto.  Pe data de 16 martie în parcul Tineretului din bucurești la ora 10 va avea loc un concurs mega tare, organizat de bootcampromania.
Detaliile pe care le-am adunat până acum sunt următoarele:

" A " este punctul de plecare din fata Salii Polivalente - se alearga spre lac " pe sageata rosie" .Coborarea la nivelul lacului se va face in punctul "B' .Se va alerga in sens invers acelor de ceasornic. Cand se ajunge din nou in punctul "B" se continua alergarea inca 1/4 tura lac 'pe sageata alba" .
Iesirea se va face exact pe la pod dupa ce se inconjoara cafeneaua actorilor - ieisire ce este marcata cu linia galbena
Punctul "C" este un punct de traseu obstacole si este doar o trecere spre multipostul 1 - notat ca si "D" .De la "D' se pleaca in alergare pe "sageata verde" spre punctul "B" de unde se urca spre Parcul Lumea Copiilor.Se va trece pe langa Daimon pana la roata mare.La roata mare se coboara "tot pe verde" in zonele de exercitii 2, 3si 4 notate cu "E"
Dintr-un post in altul se va executa alergare pana jos in rotonda "F" unde veti executa multipost 2 .Se mai trece prin zona "G" si pe urma FINISH la Roata Mare.Exercițile care vor fi făcute sunt următoarele:
- alergare
- coreene, planșa, exercitii cu sacul functional
- fluturari deltoid
- biceps franghie
- Abdomene
- pliometrice
- genuflexiuni, swing cu kettlebell
- ramat dorsal, fandare , flotari , ridicari turcesti
- soparla , sprinter la trx


Ce altceva ne mai putem de la un concurs?
Eu zic că va fi o provocare interesantă.

Pentru mai multe detalii puteți să urmăriți grupul Apollo's day de pe facebook.