Thursday, April 25, 2013

Evenimente sportive

În ultima vreme au început să se aglomereze evenimente sportive din diverse domenii, care mai de care mai interesante. Acest lucru nu poate decât să mă bucure, deși vin și cu o umbră de tristețe, căci nu pot participa la toate care mi-aș dori să particip. Când ai prea multe "iubiri" trebuie sa te împarți în șapte parți.

 Weekend-ul acesta va avea loc o alergare în parcul Tineretului din Bucuresți organizată de Boot Camp Romania.
"Competiţia se va desfăşura în ziua de duminică, 28 aprilie 2013, începând cu ora 11:00, în Parcul Tineretului Bucuresti.
Înscrierea/validarea înscrieri/ridicarea kitului de concurs va avea loc în zona de START/SOSIRE ce se afla la intrarea in parcul Tineretului(intersectia b-dul Serban Voda cu Bdul Tineretului) incepand cu ora 9.00."


Mai multe detalii aflați în grupul lor de pe facebook.


Dar probabil că nu voi putea să particip, pentru ca sâmbătă are loc la Tecuci să penultima etapă a competiției de BJJ BeltLeague Romania. E al doila concurs de BJJ la care voi participa și am destul de multe emoții. Aștept cu nerabdare să văd cum mă voi descurca de data asta în regim de meci. Până atunci să mă laud cu noul meu rashguard, ediție limitată cu însemnele clubului Absoluto, locul unde mă tăvăles de câteva luni.