Friday, October 5, 2012

Se anunta un weekend plin

Totul va debuta vineri seară cu gala de MMA de la Târgoviște, unde niște băieți curajoși se vor lupta în cușcă. Pe unii îi cunosc personal, pe alți nu, dar abia aștept să văd ce spectacol vor face. Sper că meciurile nu se vor solda cu accidentări și că fiecare va fi în formă maximă, eu le țin pumnii la toți, fără discriminăre.
Sâmbătă avem parte de un alt spectacol, tot la Târgoviște, acolo unde va avea loc prima etapă din BJJ România Belt League.
" BJJ Belt League este o competitie de Brazilian Jiu Jitsu cu gi, ce se desfasoara in sistem campionat, pe parcursul unui sezon competitional. BJJ Belt League isi doreste sa ofere cluburilor si sportivilor din Romania interesati de Brazilian Jiu Jitsu un format competitional atractiv care sa mentina interesul fata de competitii pe parcursul intregului an."
Deci sol pe pâine.

La acestea evenimente sigure voi participa ca și spectator. Dar asta nu e tot. Dacă reușesc să scap de durerea de gât, ce mă năpăstuiește de două zile, Sâmbătă voi merge în piața Constituției și mă voi înscrie la semimaratonul ce va avea loc Duminică în București. Ar fi primul semimaraton pe asfalt la care alerg, nu pot să spun că sunt pregătit, am și o febra musculara de la sală, dar de terminat trebuie să-l termin în timpul limită de 3 ore.
Deci mă așteaptă un weekend plin de evenimente frumoase și vă urez și vouă același lucru.