Thursday, October 31, 2013

Tricou

Ce am făcut eu în weekend.


De mult îmi doream să îmi inscripționez un tricou cu însemnele site-ului. Că dacă tot particip la o grămadă de evenimente sportive, unde sunt o grămadă de oameni iubitori de sport, nu are cum să facă rău să stârnesc curiozitate despre ce înseamnă crossthelimit.
Dar lovindu-mă de dificultățile de editare și de aspectul impersonal mi-a pierit cheful. Inscripționarea mi s-a părut și scumpă destul de limitată în ce poți realiza. Simt că parcă contravine principiului meu de a nu plati pe ceva mai mult decât merită.
Așa că am zis să explorez alte posibilități de a inscripționa ceva pe un tricou. Una dintre cele care m-au atras cel mai mult a fost să îl pictez eu.



Mereu am fost atras de tot ce înseamnă grafică, desen și pictură, așa că de ce să nu profit de ocazie și să îmi las spiritul creativ să se distreze.
Rezultatele primei încercări timide îl sunt aici. Lipsește simetria nici realizarea nu este prea reușită dar sunt mulțumit. Pictatul pe material textil este ceva mai dificil decât mă aștepta, dar mult mai amuzant. Așa că voi mai încerca și alte variante.