Tuesday, July 2, 2013

Stagiu MMA

Weekend-ul acesta voi merge la Târgoviște să particip la un nou stagiu de MMA susținut de Staicu Viorel. V-am mai povestit de ceva de genul în articolul acesta.
Detalii găsiți pe afiș și evenimentul de pe facebook. Nu sunt multe de spus, vor fi 3 zile de antrenamente serioase, în care se va combina tehnica de luptă în picioare, (lovituri de braț și picior), urmate de proiectări și finalizări prin tehnici articulare la sol. Probabil că se va pune accentul pe tehnicile care funcționează cel mai bine în situații de luptă combinată.
Sunt curios cum o să fac față, ținând cont că în ultima vreme m-am antrenat exclusiv în lupta la sol. Abia aștept să iau contact cu baieți care se antrenează la alte săli, este mereu o experiență ce te trezește la realitate. Sper să am și ceva poze sau filmări, dar totul va depinde de regulamentul din sala.
Dacă cineva este pasionat de așa ceva eu zic ca merită, orașul este frumos, localuri cu prețuri mici și mâncare bună, toate acestea dublate de antrenamentele de calitate. O plăcere să te relaxezi așa câteva zile.